• hco-team

    Het HCO team

Ons team

HCO zou HCO niet zijn zonder ons geweldige team. Daarom stellen wij onze toppers graag aan jullie voor! Samen zorgen zij er niet alleen voor dat je sportdoelen behaald worden, maar ook dat je met veel plezier bij ons komt sporten!

Hallo allemaal!
Leuk dat je onze pagina bekijkt! Mijn naam is Yvonne en sinds 1 januari 2015 ben ik werkzaam bij Healthclub One als frontdesk/commercieel medewerkster. Door de jaren heel heb ik veel zien veranderen en gebeuren binnen de club, ook ben ik steeds meer taken en verantwoordelijkheden op me gaan nemen. In 2018 is mij de unieke kans geboden om clubmanager te worden. Deze kans heb ik uiteraard met beide handen aangegrepen! Nadat ik een interne opleiding succesvol afgerond heb draag ik sinds 2019 met trots de titel Clubmanager. Samen met alle teamleden streef ik naar een club waar een ongedwongen sfeer, persoonlijk contact, hygiëne én kwaliteit voorop staan. 

Yvonne: ‘Mijn doel is om dagelijks bezig te zijn met ledentevredenheid. Om samen met mijn geweldige team in te spelen op de wensen en behoefte van onze leden en om te zorgen dat iedereen blij en tevreden is bij en met onze club’. 

Heb je vragen of opmerkingen, of wil je gewoon een gezellig praatje maken? Dan kun je altijd bij me terecht!
Hopelijk tot snel op onze mooie club!


Hallo allemaal!
Mijn naam is Linda de Boer. Al sinds jongs af aan zit ik boordevol energie. De beste manier om dit kwijt te kunnen, is door actief bezig te zijn. Daarom vorm sport al een hele tijd de rode draad door mijn leven. Inmiddels ben ik al ruim 10 jaar met veel plezier actief in de fitness branche. Ik vind het super leuk om op een sportieve manier bezig te zijn met het menselijke lichaam en blijf altijd graag doorleren. Daarom heb ik inmiddels een opleiding als gewichtsconsulente achter de rug en ben ik momenteel bezig met de opleiding tot fysiotherapeute. Mocht je vragen hebben op die gebieden, dan kun je daarvoor ook altijd bij mij terecht. Vind ik leuk!
Graag tot snel!

Hallo allemaal!
Mijn naam is Robin en ik ben in 2013 met Healthclub One gestart! Zelf sport ik ook fanatiek en afgelopen zomer heb ik mijn grootste uitdaging volbracht, namelijk een volledige triathlon. De grootste voldoening krijg ik wanneer ik hoor van leden hoeveel beter ze zich voelen en dat ze lekkerder in hun vel zitten nadat ze bij ons gestart zijn met sporten. Verder ben ik trots op mijn team dat elke dag klaar staat om de leden te helpen. 

Hallo allemaal!
Mijn naam is Julia en ik ben receptioniste bij Healthclub One. Ik sport al een hele tijd bij Healthclub One, en ik doe dit altijd met veel plezier! Toen ik de kans kreeg om hier te komen werken, heb ik deze meteen gegrepen. Ik volg naast mijn werk ook nog een opleiding tot gespecialiseerde pedagogisch medewerker. Daar ben ik dus ook druk mee bezig! Mijn doel hier is om alle leden zoveel mogelijk te helpen, en ervoor te zorgen dat iedereen zich hier prettig voelt.  

Heb je een vraag, opmerking, een leuke tip of gewoon zin in een leuk praatje? Dan zit ik met een beluisterd oor voor je klaar! 

Hopelijk tot snel!

Sportschool Healthclub One in Someren e.o. is dé plek voor EGYM, Personal Training, Groepslessen. Bij Healthclub One ben je verzekerd van de beste begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is om jou je doelstellingen te laten halen.