• hco-team

  Het HCO team

Ons team

HCO zou HCO niet zijn zonder ons geweldige team. Daarom stellen wij onze toppers graag aan jullie voor! Samen zorgen zij er niet alleen voor dat je sportdoelen behaald worden, maar ook dat je met veel plezier bij ons komt sporten!

Hallo allemaal!
Leuk dat je onze pagina bekijkt! Mijn naam is Yvonne en sinds 1 januari 2015 ben ik werkzaam bij Healthclub One als frontdesk/commercieel medewerkster. Door de jaren heel heb ik veel zien veranderen en gebeuren binnen de club, ook ben ik steeds meer taken en verantwoordelijkheden op me gaan nemen. In 2018 is mij de unieke kans geboden om clubmanager te worden. Deze kans heb ik uiteraard met beide handen aangegrepen! Nadat ik een interne opleiding succesvol afgerond heb draag ik sinds 2019 met trots de titel Clubmanager. Samen met alle teamleden streef ik naar een club waar een ongedwongen sfeer, persoonlijk contact, hygiëne én kwaliteit voorop staan. 

Yvonne: ‘Mijn doel is om dagelijks bezig te zijn met ledentevredenheid. Om samen met mijn geweldige team in te spelen op de wensen en behoefte van onze leden en om te zorgen dat iedereen blij en tevreden is bij en met onze club’. 

Heb je vragen of opmerkingen, of wil je gewoon een gezellig praatje maken? Dan kun je altijd bij me terecht!
Hopelijk tot snel op onze mooie club!


Hallo allemaal!
Mijn naam is Linda de Boer. Al sinds jongs af aan zit ik boordevol energie. De beste manier om dit kwijt te kunnen, is door actief bezig te zijn. Daarom vorm sport al een hele tijd de rode draad door mijn leven. Inmiddels ben ik al ruim 10 jaar met veel plezier actief in de fitness branche. Ik vind het super leuk om op een sportieve manier bezig te zijn met het menselijke lichaam en blijf altijd graag doorleren. Daarom heb ik inmiddels een opleiding als gewichtsconsulente achter de rug en ben ik momenteel bezig met de opleiding tot fysiotherapeute. Mocht je vragen hebben op die gebieden, dan kun je daarvoor ook altijd bij mij terecht. Vind ik leuk!
Graag tot snel!

Hallo allemaal!
Mijn naam is Davy en ik ben Personal Trainer en Fitness Coördinator bij Healthclub One. Mijn passie ligt bij krachttraining en het sterker maken van mensen op mentaal en fysiek gebied. Als je bij mij een training volgt, dan gaan we de uitdaging opzoeken op een gecontroleerde manier. Zelf ben ik bezig met powerliften. Dat zijn de 3 grote oefeningen zoals de squat, Bench Press en deadlift. Ik eet om te presteren en ik eet omdat ik ook echt kan genieten van een maaltijd.  

Mijn missie is om mensen te laten ervaren dat je ook resultaat kunt bereiken zonder alleen maar rijst, kip en broccoli te eten. Of afvallen op een blaadje sla, tomaat en komkommer. Er zijn tegenwoordig zoveel fitness guys en fitgirls die hun eigen diëten ontwikkelen en zomaar feitjes de wereld in helpen. Ik kan je helpen om feit van fabel te onderscheiden en zelf goed na te denken.

Hallo allemaal!
Mijn naam is Robin en ik ben in 2013 met Healthclub One gestart! Zelf sport ik ook fanatiek en afgelopen zomer heb ik mijn grootste uitdaging volbracht, namelijk een volledige triathlon. De grootste voldoening krijg ik wanneer ik hoor van leden hoeveel beter ze zich voelen en dat ze lekkerder in hun vel zitten nadat ze bij ons gestart zijn met sporten. Verder ben ik trots op mijn team dat elke dag klaar staat om de leden te helpen. 

Hoi, mijn naam is Yvonne Strijbosch en sinds 1 juli 2022 werk ik als fitnessinstructeur bij Healthclub One. Alles werkte ik nog op kantoor, dus deze stap was een hele verandering voor mij. En best een bijzondere stap, wil sporten heeft zeker niet altijd deel van mijn leven uitgemaakt. In 2019 kampte ik zelf nog met flink overgewicht en stapte ik bij Healthclub One binnen, op zoek naar hulp bij het afvallen. Ik ben begonnen met het personal training traject en dankzij de goede begeleiding hier is het me uiteindelijk gelukt om meer dan 40 kg af te vallen.

Het sporten begon ik steeds leuker te vinden en langzaamaan ontwikkelde dit uit tot een enorme passie voor mij! Ondertussen sport ik het liefst elke dag en vind ik het heerlijk om mezelf te blijven uitdagen. Ik vind het superleuk om mijn eigen ervaring te kunnen inzetten om de leden van Healthclub One om te helpen bij het behalen van hun persoonlijke doelen! Natuurlijk voor iedereen die hulp kan gebruiken bij het afvallen, maar zeker ook bij alle andere mooie doelen die ik voorbij hoor komen. De beste keuze die ik ooit heb gemaakt!

Mijn naam is Bart van Brussel. Ik ben 24 jaar oud en ondertussen al 7 jaar fanatiek bezig met fitness. De eerste 2 jaar zonder resultaat, totdat ik kan zien hoe een gezonde voeding en beweging is. Toen ik op mijn voeding ging letten, kwam ik gemakkelijk 10 kilo in spiermassa aan en lukt het mij elke zomer weer om droog te trainen. 

Ik werk fulltime bij KPMG Meijburg in Eindhoven, waar ik belastingaangiftes maak voor bedrijven. Maar afgelopen zomer ben ik tot het geweldige inzicht gekomen dat er iets mistte. Ik wil meer dan alleen maar die kantoorbaan. Daarom ben ik oktober 2022 ook bij Healthclub One begonnen om daar als fitnesstrainer aan de slag te gaan. Ik was meteen enthousiast en ben heel blij dat ik deze keuze heb gemaakt, het geeft mij energie om andere te kunnen helpen. Het theorie-examen is tussentijds binnen en binnenkort ga ik ook het praktijkexamen halen vervolgens ga ik door met de opleiding Personal Trainer. 

Ik hou ervan om mezelf doelen te stellen en vervolgens te halen, dit geldt voor sport, voeding, school, eigenlijk voor alles. Ik wil jullie als leden ook graag helpen met jullie doelen en ik ben blij dat ik veel van jullie al kennis heb gemaakt. Een mega gezellige club met sportieve leden. 

Tot snel!

Hallo allemaal!

Mijn naam is Julia en ik ben receptioniste bij Healthclub One. Ik sport al een hele tijd bij Healthclub One, en ik doe dit altijd met veel plezier! Toen ik de kans kreeg om hier te komen werken, heb ik deze meteen gegrepen. Ik volg naast mijn werk ook nog een opleiding tot gespecialiseerde pedagogisch medewerker. Daar ben ik dus ook druk mee bezig! Mijn doel hier is om alle leden zoveel mogelijk te helpen, en ervoor te zorgen dat iedereen zich hier prettig voelt.  

Heb je een vraag, opmerking, een leuke tip of gewoon zin in een leuk praatje? Dan zit ik met een beluisterd oor voor je klaar! 

Hopelijk tot snel!

Mijn naam is Kim, ik ben 24 jaar en ben sinds kort verplaatst naar Someren. Ik volg momenteel mijn laatste jaar van de opleiding Pedagogische Wetenschappen, waardoor ik druk ben met afstuderen. Sinds januari ben ik achter de receptie van Healthclub One te vinden. Ik sta hier voor jullie klaar voor vragen over een gezellig praatje. Groetjes en tot snel!

Mijn naam is Pleun, ik ben 22 jaar en woon in Asten. Ik hou van gezelligheid en speel graag padel. Ook werk ik bij La Haya Padel dus daar zal ik jullie ook vaak zien. Ik vind het fijn om een ​​zo groot mogelijk aantal leden te leren kennen, dus hoop dat jullie snel te zien zijn dan sta ik klaar voor een gezellig praatje. En ook natuurlijk om jullie te helpen of te informeren!

Sportschool Healthclub One in Someren e.o. is dé plek voor EGYM, Personal Training, Groepslessen. Bij Healthclub One ben je verzekerd van de beste begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is om jou je doelstellingen te laten halen.

Blog

 • Sport jezelf gelukkig: 9 feiten!

  Wie regelmatig sport zit beter in zijn vel. Niet alleen voel je je gezonder, ...

  Lees meer
 • Lekker in je vel zitten, hoe doe je dat?

  Je kunt nu eenmaal niet altijd het zonnetje in huis zijn. Soms zit je gewoon ...

  Lees meer
Archief