• hco-team

  Het HCO team

Ons team

HCO zou HCO niet zijn zonder ons geweldige team. Daarom stellen wij onze toppers graag aan jullie voor! Samen zorgen zij er niet alleen voor dat je sportdoelen behaald worden, maar ook dat je met veel plezier bij ons komt sporten!

Hallo allemaal!
Leuk dat je onze pagina bekijkt! Mijn naam is Yvonne en sinds 1 januari 2015 ben ik werkzaam bij Healthclub One als frontdesk/commercieel medewerkster. Door de jaren heel heb ik veel zien veranderen en gebeuren binnen de club, ook ben ik steeds meer taken en verantwoordelijkheden op me gaan nemen. In 2018 is mij de unieke kans geboden om clubmanager te worden. Deze kans heb ik uiteraard met beide handen aangegrepen! Nadat ik een interne opleiding succesvol afgerond heb draag ik sinds 2019 met trots de titel Clubmanager. Samen met alle teamleden streef ik naar een club waar een ongedwongen sfeer, persoonlijk contact, hygiëne én kwaliteit voorop staan. 

Yvonne: ‘Mijn doel is om dagelijks bezig te zijn met ledentevredenheid. Om samen met mijn geweldige team in te spelen op de wensen en behoefte van onze leden en om te zorgen dat iedereen blij en tevreden is bij en met onze club’. 

Heb je vragen of opmerkingen, of wil je gewoon een gezellig praatje maken? Dan kun je altijd bij me terecht!
Hopelijk tot snel op onze mooie club!


Hallo allemaal!
Ik ben Charlotte Maas en sinds oktober 2020 ben ik werkzaam bij Healthclub One als frondesk en salesmedewerkster. Ik hou van praten en dat komt in deze functie goed van pas! Wanneer je de drempel overstapt om bij ons te gaan sporten zul je mij direct zien achter de receptie. Hier ben je altijd welkom om een praatje te maken of om je vragen te stellen. Door mijn oplossingsgerichtheid heb ik binnen no-time een passend antwoord voor je klaar!

Mijn doel is om je te motiveren zodat je met plezier naar de sportschool komt! Zo haal je zo snel en goed mogelijk je doelen.
Hopelijk tot snel in de club!


Hallo allemaal!
Mijn naam is Linda de Boer. Al sinds jongs af aan zit ik boordevol energie. De beste manier om dit kwijt te kunnen, is door actief bezig te zijn. Daarom vorm sport al een hele tijd de rode draad door mijn leven. Inmiddels ben ik al ruim 10 jaar met veel plezier actief in de fitness branche. Ik vind het super leuk om op een sportieve manier bezig te zijn met het menselijke lichaam en blijf altijd graag doorleren. Daarom heb ik inmiddels een opleiding als gewichtsconsulente achter de rug en ben ik momenteel bezig met de opleiding tot fysiotherapeute. Mocht je vragen hebben op die gebieden, dan kun je daarvoor ook altijd bij mij terecht. Vind ik leuk!
Graag tot snel!


Hallo allemaal!
Mijn naam is Dion van Horne, ik ben 22 jaar en sinds augustus vorig jaar met veel plezier werkzaam bij Healthclub One als fitnessinstructeur- groepsinstructeur én personal trainer. Genoeg afwisseling dus! Het allerbelangrijkste vind ik dat je plezier in de training hebt en dat we samen werken aan jouw persoonlijke doelen. Als enige Limburger in het team voel ik me vereerd om in het mooie Brabantse Someren mensen af te beulen ;-)
Graag tot snel!

Blog

 • Nieuw bij Healthclub One: NEXT LEVEL & Calisthenics

  Onlangs hebben wij via Facebook de interesse voor NEXT LEVEL (variant op Cros...

  Lees meer
 • Sport jezelf gelukkig: 9 feiten!

  Wie regelmatig sport zit beter in zijn vel. Niet alleen voel je je gezonder, ...

  Lees meer
Archief