• hco-team

  Het HCO team

Ons team

HCO zou HCO niet zijn zonder ons geweldige team. Daarom stellen wij onze toppers graag aan jullie voor! Samen zorgen zij er niet alleen voor dat je sportdoelen behaald worden, maar ook dat je met veel plezier bij ons komt sporten!

Hallo allemaal!
Leuk dat je onze pagina bekijkt! Mijn naam is Yvonne en sinds 1 januari 2015 ben ik werkzaam bij Healthclub One als frontdesk/commercieel medewerkster. Door de jaren heel heb ik veel zien veranderen en gebeuren binnen de club, ook ben ik steeds meer taken en verantwoordelijkheden op me gaan nemen. In 2018 is mij de unieke kans geboden om clubmanager te worden. Deze kans heb ik uiteraard met beide handen aangegrepen! Nadat ik een interne opleiding succesvol afgerond heb draag ik sinds 2019 met trots de titel Clubmanager. Samen met alle teamleden streef ik naar een club waar een ongedwongen sfeer, persoonlijk contact, hygiëne én kwaliteit voorop staan. 

Yvonne: ‘Mijn doel is om dagelijks bezig te zijn met ledentevredenheid. Om samen met mijn geweldige team in te spelen op de wensen en behoefte van onze leden en om te zorgen dat iedereen blij en tevreden is bij en met onze club’. 

Heb je vragen of opmerkingen, of wil je gewoon een gezellig praatje maken? Dan kun je altijd bij me terecht!
Hopelijk tot snel op onze mooie club!


Hallo allemaal!
Ik ben Charlotte Maas en sinds oktober 2020 ben ik werkzaam bij Healthclub One als frondesk en salesmedewerkster. Ik hou van praten en dat komt in deze functie goed van pas! Wanneer je de drempel overstapt om bij ons te gaan sporten zul je mij direct zien achter de receptie. Hier ben je altijd welkom om een praatje te maken of om je vragen te stellen. Door mijn oplossingsgerichtheid heb ik binnen no-time een passend antwoord voor je klaar!

Mijn doel is om je te motiveren zodat je met plezier naar de sportschool komt! Zo haal je zo snel en goed mogelijk je doelen.
Hopelijk tot snel in de club!


Hallo allemaal!
Mijn naam is Linda de Boer. Al sinds jongs af aan zit ik boordevol energie. De beste manier om dit kwijt te kunnen, is door actief bezig te zijn. Daarom vorm sport al een hele tijd de rode draad door mijn leven. Inmiddels ben ik al ruim 10 jaar met veel plezier actief in de fitness branche. Ik vind het super leuk om op een sportieve manier bezig te zijn met het menselijke lichaam en blijf altijd graag doorleren. Daarom heb ik inmiddels een opleiding als gewichtsconsulente achter de rug en ben ik momenteel bezig met de opleiding tot fysiotherapeute. Mocht je vragen hebben op die gebieden, dan kun je daarvoor ook altijd bij mij terecht. Vind ik leuk!
Graag tot snel!


Hallo allemaal!
Mijn naam is Dion van Horne, ik ben 22 jaar en sinds augustus vorig jaar met veel plezier werkzaam bij Healthclub One als fitnessinstructeur- groepsinstructeur én personal trainer. Genoeg afwisseling dus! Het allerbelangrijkste vind ik dat je plezier in de training hebt en dat we samen werken aan jouw persoonlijke doelen. Als enige Limburger in het team voel ik me vereerd om in het mooie Brabantse Someren mensen af te beulen ;-)
Graag tot snel!

Hallo allemaal!
Mijn naam is Davy en ik ben Personal Trainer en Fitness Coördinator bij Healthclub One. Mijn passie ligt bij krachttraining en het sterker maken van mensen op mentaal en fysiek gebied. Als je bij mij een training volgt, dan gaan we de uitdaging opzoeken op een gecontroleerde manier. Zelf ben ik bezig met powerliften. Dat zijn de 3 grote oefeningen zoals de squat, Bench Press en deadlift. Ik eet om te presteren en ik eet omdat ik ook echt kan genieten van een maaltijd.  

Mijn missie is om mensen te laten ervaren dat je ook resultaat kunt bereiken zonder alleen maar rijst, kip en broccoli te eten. Of afvallen op een blaadje sla, tomaat en komkommer. Er zijn tegenwoordig zoveel fitness guys en fitgirls die hun eigen diëten ontwikkelen en zomaar feitjes de wereld in helpen. Ik kan je helpen om feit van fabel te onderscheiden en zelf goed na te denken.

Hallo allemaal!
Mijn naam is Mitchel Aarts, 26 jaar en ben vorig jaar juni begonnen met mijn stage bij Healthclub One als Fitnessinstructeur. Inmiddels heb ik mijn opleiding afgerond en ben ik hier nu werkzaam als Fitnessinstructeur en Personal Trainer. Ik vind het superleuk om samen richting een doel te werken, of dit nu met de Personal Training is of door het maken van trainingschema.  Graag tot snel! 

Hallo allemaal!
Mijn naam is Robin en ik ben in 2013 met Healthclub One gestart! Zelf sport ik ook fanatiek en afgelopen zomer heb ik mijn grootste uitdaging volbracht, namelijk een volledige triathlon. De grootste voldoening krijg ik wanneer ik hoor van leden hoeveel beter ze zich voelen en dat ze lekkerder in hun vel zitten nadat ze bij ons gestart zijn met sporten. Verder ben ik trots op mijn team dat elke dag klaar staat om de leden te helpen. 

 

Sportschool Healthclub One in Someren e.o. is dé plek voor EGYM, Personal Training, Groepslessen. Bij Healthclub One ben je verzekerd van de beste begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is om jou je doelstellingen te laten halen.

Blog

 • Sport jezelf gelukkig: 9 feiten!

  Wie regelmatig sport zit beter in zijn vel. Niet alleen voel je je gezonder, ...

  Lees meer
 • Lekker in je vel zitten, hoe doe je dat?

  Je kunt nu eenmaal niet altijd het zonnetje in huis zijn. Soms zit je gewoon ...

  Lees meer
Archief