• Standaard

Video's

Welkom op de pagina met video's in ons 12 weken traject. Deze video's kunnen je helpen bij het maken van de juiste keuzes als het op voeding aankomt. Ga er eens rustig voor zitten en neem alle video's door, of kies de onderwerpen die juist voor jou interessant zijn!

1. Introductie

In deze video verteld de eigenaar van Healthclub One je meer over de Commit To Be Fit methode en hoe jij er het meeste uit kunt halen. 

1.1 Jij bepaald jouw eigen resultaat

In deze video gaat de eigenaar van Healthclub One in op hoe jij jouw eigen resultaat kunt beinvloeden. Het toepassen van de informatie in deze video speelt een belangrijke rol in het behalen van je doelen.

2. Voeding - Deel 1

2.1. Waarom voeding bijhouden

In deze video leer je wat het nut is van het bijhouden van je voeding. Ook leren we je op welke manieren je dit kunt doen. 

2.2. Hoeveel je nodig hebt

Wat krijg je op een dag binnen? Welke hoeveel voeding is optimaal voor het bereiken van je doelen? In deze video meer daarover. 

2.3. Hoe gebruik je voedingsschema's

Wil je meer informatie over hoe je onze voedingsschema's het beste kunt gebruiken? Kijk dan deze video. 

3. Voeding - Deel 2

3.1. Macronutrienten - Koolhydraten

Waarschijnlijk heb je al vaak over koolhydraten gehoord. Maar wat zijn het nu eigenlijk en hoe werken ze? Check daarvoor deze video. 

3.2. Macronutrienten - Eiwitten

Eiwitten zijn de bouwstoffen van het lichaam. Meer over wat het zijn en hoe het jou kan helpen in deze video. 

3.3. Macronutrienten - Vetten

De derde macronutrient is vet. Soms hebben vetten een 'slechte' naam. In deze video leer je o.a. dat niet alle vetten slecht zijn en sommige zelfs onmisbaar voor je lichaam zijn. 

3.4. Basis micro's

Naast koolhydraten, eiwitten en vetten is het ook belangrijk om voldoende kleine voedingsstoffen binnen te krijgen. Deze noemen we micronutrienten. Meer daarover in deze video.

4. Voedingstrends

Er lijkt elke week wel weer een nieuw dieet uitgevonden te worden. Wat vinden wij van al deze voedingstrends?

5. Etiketten lezen

Lees jij wel eens een etiket wanneer je iets in de supermarkt koopt? En wat zegt het je dan? Meer daarover in deze video.

6. Water

Dat water drinken belangrijk is weten we allemaal. Maar hoeveel dan precies? En wat zijn handige tips? Check deze video voor meer info. 

7. Valkuilen

Iedereen heeft ze wel, valkuilen als het op voeding of beweging aankomt. Om je hiermee te helpen geven we onze tips in deze video. 

8. Slaap, stress & ontspanning

Voeding en training zijn niet de enige zaken die van invloed zijn op je resultaat. Zo zijn er ook andere belangrijke factoren waar we je in deze video graag meer over vertellen.

9. Goede & slechte gewoontes

Ook deze heeft iedereen. Welke gewoontes helpen je en welke houden je tegen bij het behalen van je doelen? In deze video meer over dit onderwerp. 

10. Gezonde keuzes

Ook deze heeft iedereen. Welke gewoontes helpen je en welke houden je tegen bij het behalen van je doelen? In deze video meer over dit onderwerp.