• Standaard

Personal Trainer

Personal Trainer bij Healthclub One

Jouw uitdaging
Ben jij een van de beste in je vak? Krijg jij energie van mensen helpen met het behalen van hun sportieve doelstellingen? Heb jij een aantal jaren ervaren als Personal Trainer? Train jij graag 1-1 of in kleine groepen? Heb jij een afgeronde opleiding Fitvak A aangevuld met NASM, LAPT, of een vergelijkbare PT opleiding? Dan is de functie van Personal Trainer bij Healthclub One in Someren de perfecte uitdaging voor jou!

Wat ga je doen?
Als Personal Trainer start jij 1-1 of in kleine groepen met mensen in 12 weken trajecten. In deze 12 weken ga jij trainingen geven, geef je advies over voeding, en zorg je ervoor dat de deelnemers hun resultaat halen! De trainingen zijn functioneel en gericht op het verbeteren van de conditie en vetverbranding. Hiervoor heb je een mooie faciliteit tot je beschikking waar jij je creativiteit voor de trainingen kwijt kan.

Wie is Healthclub One
Healthclub One is een all-inclusive fitness club in Someren. Wij hebben een aanbod van 25+ groepslessen, small group trainingen, en mini-workouts. Daarnaast kunnen onze leden gebruik maken van de nieuwste Life Fitness apparatuur, squash, tennis , en wellness. In onze lounge kan genoten worden van een drankje. Ons team bestaat uit jonge, gemotiveerde, en enthousiaste medewerkers met een passie voor bewegen.  Onze missie is om dé partner voor alle inwoners in Someren en omstreken te zijn voor een gezonde levensstijl.

Waar zijn wij naar op zoek
Wij zijn op zoek naar een gedreven en enthousiaste medewerker met een passie voor sport. Je hebt minimaal Fitvak A & B of een vergelijkbare opleiding aangevuld met NASM, LAPT, of een vergelijkbare PT opleiding. Je hebt minimaal 2 jaar ervaring door stage of werkervaring in een fitness onderneming. Daarnaast  ben je flexibel en werk je graag een aantal avonden en weekend dagen. Je wilt je verder ontwikkelen in het fitness vak en ziet elke interactie met een lid als een kans om het verschil te maken. Tevens denk je continue na over hoe wij onze leden beter van dienst kunnen zijn.

Ons aanbod
Wij bieden je een werkplek aan in een team van enthousiaste, positieve, en gemotiveerde fitness professionals. Je krijgt de kans om doormiddel van je drive en fitness expertise onze leden fitter te maken en samen hun doelstellingen te behalen. Daarnaast is er ruimte voor persoonlijke ontwikkeling op gebied van sport & sales. Als laatste krijg je 50% korting op tickets van obstacle runs waar we gezamenlijk aan meedoen.

Interesse
Herken jij jezelf in bovenstaand profiel en wil je deel uitmaken van de leukste fitness onderneming van Someren? Wil jij jezelf verder ontwikkelen als Personal Trainer? Stuur dan je CV en korte motivatie naar robin@healthclubone.nl.