• Standaard

HBO Afstudeerder / Traineeship omgeving Someren

HBO Afstudeerder / Traineeship omgeving Someren (m/v)

Jouw uitdaging

Heb jij recent je HBO studie afgerond?  Of ga je deze bijna afronden? Is het altijd al jouw droom geweest om die afwisselende functie te hebben in een sportieve en dynamische omgeving? Kom jij goed tot je recht in een groeiende onderneming met een jong, gedreven, en enthousiast team? Dan is dit de perfecte uitdaging voor jou!

Wat ga je doen?

In deze functie maak je kennis met alle belangrijke processen die er binnen een sportschool plaatsvinden! Je taken bestaan uit receptie-, administratieve-, en commercieel ondersteunende taken. Je bent het eerste aanspreekpunt voor zowel onze leden als voor nieuwe mensen die onze club bezoeken. Je zorgt voor een goede eerste indruk door het verwelkomen van mensen. Ook help je tijdens je dienst zoveel mogelijk leden. Daarnaast voer je gesprekken met nieuwe leden om te kunnen adviseren over het behalen van sportieve doelstellingen. Je ondersteunt het sales proces door telefonisch afspraken in te plannen en op te volgen. Ook heb je contact met nieuwe leden over hoe het sporten ze bevalt.  Je zorgt ervoor dat onze leden op de hoogte zijn van lopende acties, aankomende evenementen, en workshops. Daarnaast zijn er een aantal administratieve taken. Je draagt zorg voor een correct kasboek, het maken van facturen, het draaien van rapportages, en het mailverkeer. Tevens ondersteun je collega’s met diverse administratieve en organisatorische werkzaamheden ben je verantwoordelijk voor het horeca gedeelte.

Wie is Healthclub One

Healthclub One is dé all-inclusive fitness club in Someren.  Wij hebben een aanbod van 25+ groepslessen, personal training, small group trainingen, en mini-workouts. Daarnaast kunnen onze leden gebruik maken van de nieuwste Life Fitness apparatuur, squash, tennis , en wellness. In onze lounge kan genoten worden van een drankje. Ons team bestaat uit jonge, gemotiveerde, en enthousiaste medewerkers met een passie voor bewegen.  Onze missie is om dé partner voor alle inwoners in Someren en omstreken te zijn voor een gezonde levensstijl.

Waar zijn wij naar op zoek
Jij hebt een open en toegankelijke houding en vind het leuk om mensen te helpen. Je bent klantvriendelijk en bent in staat een persoonlijke band met onze leden op te bouwen. Verder heb je oog voor detail en werk je nauwkeurig. Je hebt ervaring met administratieve/boekhoudkundige werkzaamheden en altijd op zoek naar manieren hoe we iets beter en efficiënter kunnen doen. Verder heb je ervaring met telefonisch contact en vind je het leuk om te spreken met zowel leden als niet leden. Je bent nieuwsgierig naar wat er bij mensen speelt en bent gedreven en enthousiast.

Je hebt HBO opleiding richting commercieel, administratief, financieel, of een andere relevante richting. Je hebt affiniteit met sport en ziet je zelf graag in een dynamische omgeving werken. Verder ben je flexibel en vind je het niet erg om minimaal 2 avonden en een weekenddag of 3 avonden te werken.

Ons aanbod

Wij bieden je een werkplek aan in een team van enthousiaste, positieve, en gedreven mensen. Je komt te werken in een sportieve omgeving. Door de groei van onze onderneming zijn er volop kansen om te ontwikkelen.

Salarisindicatie: 1800-2100 euro bruto p/maand op basis van fulltime.

Interesse

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel en wil je deel uitmaken van de leukste fitness onderneming van Someren? Stuur dan je CV en korte motivatie naar info@healthclubone.nl

Blog

  • Sport jezelf gelukkig: 9 feiten!

    Wie regelmatig sport zit beter in zijn vel. Niet alleen voel je je gezonder, ...

    Lees meer
  • Lekker in je vel zitten, hoe doe je dat?

    Je kunt nu eenmaal niet altijd het zonnetje in huis zijn. Soms zit je gewoon ...

    Lees meer
Archief