• Standaard

Frontdesk & Sales Medewerker (26-32 uur p/week)

Jouw uitdaging

Lijkt het je leuk om te werken in een sportieve dynamische omgeving waarin je onderdeel uitmaakt van een enthousiast en gedreven team? Heb je affiniteit met sport en ervaring in een commerciele rol?  Dan is dit de perfecte uitdaging voor jou!

Wat ga je doen

Als Frontdesk & Salesmedewerker ben jij het visitekaartje van onze club. Bij binnenkomst begroet je de leden en maak je een praatje. Je zorgt voor een gezellige sfeer in het receptie gedeelte en leert onze leden écht kennen. Samen met het fitness team zorg je ervoor dat iedereen zich bij ons thuis voelt en graag op de club komt. Daarnaast zorg je voor een snelle en vriendelijke opvolging van informatieaanvragen. Je plant afspraken in voor je collega’s en jezelf om startende sporters van een zo goed mogelijk advies te voorzien. Verder zorg je ervoor dat onze leden op de hoogte zijn van lopende acties, aankomende evenementen, en workshops en draag je zorg voor diverse administratieve werkzaamheden. 

Wie is Healthclub One

Healthclub One is dé sportschool voor iedereen in Someren e.o die aan zijn of haar gezondheid wilt werken. Bij ons staat persoonlijke aandacht en het behalen van resultaat voorop. Ons team bestaat uit gemotiveerde, en enthousiaste medewerkers met een passie voor bewegen. Sporten vindt bij ons plaats in een gezellige en ongedwongen sfeer. Elke sporter die bij ons start krijgt een persoonlijke coach aangewezen en ontvangt begeleiding op maat. Door deze werkwijze helpen we mensen écht verder met het behalen van hun doelstellingen.

Waar zijn wij naar op zoek

Jij hebt een open, toegankelijke en sociale houding en vind het leuk om mensen te helpen. Je bent klantvriendelijk en bent in staat een persoonlijke band met onze leden op te bouwen. Verder heb je ervaring met telefonisch contact en vind je het leuk om te spreken met zowel leden als niet leden. Je bent commercieel en in staat om nieuwe leden te adviseren en te laten starten. Daarbij ben je gedreven om je doelstellingen te behalen. Je weet hoe je iets voor elkaar moet krijgen, bent stressbestendig en kunt makkelijk schakelen tussen diverse werkzaamheden.

Je hebt een MBO of HBO opleiding richting commercieel, administratief, receptie of vergelijkbaar. Je hebt affiniteit met sport en ziet je zelf graag in een dynamische omgeving werken. Verder ben je flexibel en vind je het niet erg om minimaal 2 avonden en een weekenddag of 3 avonden te werken.

Ons aanbod

Wij bieden je een werkplek aan in een team van enthousiaste, positieve, en gedreven mensen. Je komt te werken in een sportieve omgeving. Door de groei van onze onderneming zijn er volop kansen om te ontwikkelen.

Aantal uren: 26-32u p/week (Indicatie, exact aantal uren in overleg).

Interesse gewekt?

Stuur dan vóór 19 februari 2020 je CV naar info@healthclubone.nl t.a.v. Yvonne van Osenbruggen. 
Vervolgens nemen wij contact op om je te laten weten of je bent uitgenodigd voor een persoonlijk gesprek op onze club.