• Standaard

Fitness Coach

Fitness Coach bij Healthclub One

Jouw uitdaging
Krijg jij energie van mensen helpen met het behalen van hun sportieve doelstellingen? Heb jij service en interactie met leden voorop staan? Wil jij je graag verder ontwikkelen in het fitness vak? Wil jij een belangrijke rol spelen in de groei van onze onderneming? Dan is de functie van Fitness Coach bij Healthclub One in Someren de perfecte uitdaging voor jou!

Wat ga je doen?
Als Fitness Coach bij Healthclub One is het jouw passie om onze leden te helpen bij het behalen van hun doelen. Dit begint bij nieuwe leden met het bepalen van hun behoeften doormiddel van de fitness intake en de HCO health check. Samen stel je doelstellingen op en geef je een advies hoe deze te bereiken. Dit kan voor elk lid anders zijn. Bij het ene lid gaat het om het volgen van groepslessen en small group trainingen, het andere lid krijgt een krachtschema om sterker te worden en massa op te bouwen.

Je bent op de fitness vloer aanwezig waar je gesprekken voert met leden over hun voortgang. Daarnaast corrigeer je leden actief op houding en op uitvoering van de oefeningen. Periodiek plan je evaluatie gesprekken met leden in en voorzie je van nieuwe trainingsplannen. Voortdurend heb je interactie met leden op de fitness vloer en je geeft HCO small group trainingen en het buikspierkwartier. Jij ziet het als uitdaging om leden enthousiast te maken om deel te nemen aan onze lessen.  

Wie is Healthclub One
Healthclub One is dé all-inclusive fitness club in Someren.  Wij hebben een aanbod van 25+ groepslessen, personal training, small group trainingen, en mini-workouts. Daarnaast kunnen onze leden gebruik maken van de nieuwste Life Fitness apparatuur, squash, tennis , en wellness. In onze lounge kan genoten worden van een drankje. Ons team bestaat uit jonge, gemotiveerde, en enthousiaste medewerkers met een passie voor bewegen.  Onze missie is om dé partner voor alle inwoners in Someren en omstreken te zijn voor een gezonde levensstijl.

Waar zijn wij naar op zoek
Wij zijn op zoek naar een gedreven en enthousiaste medewerker met een passie voor sport. Je hebt minimaal Fitvak A & B of een vergelijkbare opleiding. Deze heb je bij voorkeur aangevuld met een aantal andere relevante opleidingen of certificaten. Je hebt minimaal 2 jaar ervaring door stage of werkervaring in een fitness onderneming. Daarnaast  ben je flexibel en werk je graag een aantal avonden en weekend dagen. Je wilt je verder ontwikkelen in het fitness vak en ziet elke interactie met een lid als een kans om het verschil te maken. Tevens denk je continue na over hoe wij onze leden beter van dienst kunnen zijn en ben je creatief in het het bedenken van nieuwe schema’s en lessen. 

Ons aanbod
Wij bieden je een werkplek aan in een team van enthousiaste, positieve, en gemotiveerde fitness professionals. Je krijgt de kans om doormiddel van je drive en fitness expertise onze leden fitter te maken en samen hun doelstellingen te behalen. Verder heb je mogelijkheid om opleidingen te volgen en zijn er doorgroeimogelijkheden om als Personal Trainer aan de slag te gaan. Als laatste krijg je 50% korting op tickets van obstacle runs waar we gezamenlijk aan meedoen.

Interesse
Herken jij jezelf in bovenstaand profiel en wil je deel uitmaken van de leukste fitness onderneming van Someren? Wil jij jezelf verder ontwikkelen in het fitness vak? Stuur dan je CV en korte motivatie naar robin@healthclubone.nl.