• Standaard

FAQ Coronavirus

V: Is Healtclub One geopend?
A: Nee, onze club is tot en met 6 april 2020 gesloten.

V: Hoe lang blijft Healthclub One gesloten?
A: Healthclub One zal haar leden per email informeren over eventuele wijzigingen die op basis van de maatregelen van de overheid plaats zullen vinden.

V: Ik wil graag thuis trainen om fit te blijven. Hoe doe ik dat?
A: Ondanks dat de sluiting door het Corona virus totale overmacht is, snappen we dat deze situatie ook voor jou enorm vervelend is. Daarom zijn wij met het hele team samen gekomen om direct actie te ondernemen en te zorgen dat jij ook in deze uitdagende periode fit en gezond blijft!

We zijn blij om jou het volgende te kunnen aanbieden:

(1) Elke dag twee LIVE workouts via Facebook

Elke dag om 10.00 en om 19.00 uur gaat een van onze instructeurs LIVE op facebook voor een leuke en uitdagende 30 minuten work-out die je thuis zonder materialen kunt doen. Doe jij mee? Zorg ervoor dat je ons volgt via Facebook om geen work-outs en nieuwtjes te missen.

(2) Online groepslessen

Samen met onze instructeurs hebben wij besloten om zoveel mogelijk groepslessen LIVE door te laten gaan. Ook deze lessen kun je thuis zonder materialen doen. Het schema is als volgt:

Maandag: Bodyfit met Kristy (20.15 - 21.00)
Dinsdag: Pump met Frank (19.00 - 20.00)
Woensdag: Yoga met Aukje (19.00 - 20.00)
Donderdag: Senioren Fit met Dorien (09.30 - 10.30) en HCO BOB met Frank (19.00 - 19.30)
Vrijdag: Bodyfit met Mitchel (09.00 - 10.00)

Gebruik deze link om deel te nemen aan de lessen.

Dit kan met je telefoon, desktop, laptop of Ipad.

(3) Een op maat gemaakt schema om thuis te trainen

Wil jij gewoon lekker zelfstandig thuis (binnen of buiten) trainen? Geen probleem! Stuur een e-mail naar info@healthclubone.nl met het verzoek voor een schema en wij nemen via app of telefonisch contact met je op om je wensen te bespreken.

(4) De Challenge

Doe mee met onze challenge! Elke dag net iets langer 'planken' en tegen de muur zitten ;) Check de Challenge op onze Facebook pagina. Are you in? Deel je voortgang via social media en maak kans op een leuke prijs!

(5) Gratis voedingsbegeleiding op afstand

Onze gewichtsconulente Linda helpt jou graag met je voeding. Zeker nu je de komende weken wat minder in je normale sportritme zit. Hierover binnenkort meer informatie!

V: Kan ik mijn abonnement wijzigen vanwege de Covid-19?
A: Je kunt je lidmaatschap blijven gebruiken, inclusief de mogelijkheid om thuis te trainen. Voor wijzigingen aan je lidmaatschap zijn dezelfde regels als voorheen van toepassing.

V: Wordt er compensatie gegeven na sluiting van de club?
A: Ondanks dat deze situatie totale overmacht is kijken wij naar een passende oplossing voor onze leden. Wanneer hierover meer bekend is zullen we je hierover informeren. Wij danken je nogmaals voor je vertrouwen en begrip.

V: Kan ik mijn lidmaatschap tijdelijk bevriezen?
A: Op basis van de huidige situatie kunnen we helaas je lidmaatschap niet zomaar bevriezen. We proberen iedereen zo goed mogelijk van dienst te zijn door online lessen en mogelijkheden om thuis te trainen aan te bieden.

V: Ik wil graag opzeggen! Kan dit direct of pas aan het einde van mijn lidmaatschap?
A: Wat jammer om te horen dat je je lidmaatschap op wilt zeggen! De huidige situatie is geen geldige reden om je lidmaatschap per direct op te zeggen. Voor een opzegging van je lidmaatschap zijn dezelfde regels als voorheen van toepassing.

V: Ik betaal abonnementsgeld terwijl ik niet kan sporten, klopt dat?
A: Ja, we zijn bewust van het feit dat de sluiting van de fysieke locatie van Healthclub One niet ideaal is. Daarom bieden wij voor onze leden en bieden daarom online (groeps)lessen aan, thuisschema’s, gratis voedingsbegeleiding & LIVE work-outs via Facebook. Verder kijken wij naar een passende oplossing voor onze leden. Wanneer hierover meer bekend is zullen we je hierover informeren.

Blog

  • Voordelig sporten voor het hele gezin!

    Vanaf oktober hebben we iets nieuws bij Healthclub One! Onbeperkt sporten ...

    Lees meer
  • Nieuw bij Healthclub One: NEXT LEVEL & Calisthenics

    Onlangs hebben wij via Facebook de interesse voor NEXT LEVEL (variant op Cros...

    Lees meer
Archief