• Standaard

Bijna 100 mensen die dit jaar gestart zijn met Personal Training

Geplaatst op 09-08-2017

Wow.... bijna 100 mensen die dit jaar bij ons gestart zijn met een 12 weken Personal Training traject...

Allemaal mensen die de moeilijke beslissing hebben genomen om te gaan werken aan een fittere en betere versie van zichzelf. Dat we daar aan mogen bijdragen zijn we trots op. 

Net wat lekkerder in je vel zitten, net wat makkelijker die wandeling of fietstocht kunnen maken, een betere shape, een paar kg eraf, plezier in de trainingen. Dat zijn de resultaten die je van ons kunt verwachten.

Samen met een Personal Trainer ga je een traject in waarin we samen verantwoordelijk zijn voor het resultaat. Je committeert je aan 2 of 3 keer in de week 60 minuten trainen. In de trainingen geef je alles en haal je er het maximale uit. De Personal Trainer let op een goede uitvoering en de juiste intensiteit. 

Voeding is natuurlijk een belangrijk onderdeel in dit hele traject. Voeding heeft invloed op hoe jij je voelt. Krijg je energie van iets wat je gegeten hebt of juist niet? Ben je daar bewust mee bezig? Met onze wekelijkse voedingsschema's zorgen we dat je hierin de juiste weg gaat bewandelen.

Wat houdt jou nog tegen om te gaan starten met een 12 weken traject? Waarschijnlijk loop je al even (weken, maanden, jaren?) rond met het idee dat je nu echt iets 'moet' gaan doen. Wat 'kost' het jou dat je nog niet gestart bent? Welk effect heeft dat op je leven? Wat zijn de voor- en nadelen?

Die eerst stap nemen is voor bijna iedereen een moeilijke beslissing. 

Heb ik er wel de tijd voor? 
Kan ik de trainingen wel aan? 
Ga ik het 12 weken volhouden? 
Gaat dit er wel voor zorgen dat ik mijn doel wel ga halen (in tegenstelling tot andere pogingen....)?

Dit zijn de twijfels die er door je heen gaan voordat je de beslissing neemt. Als je eenmaal de beslissing hebt genomen zullen die twijfels plaats maken voor motivatie, enthousiasme en progressie. Die 12 weken vliegen voorbij. Na 12 weken staat er een betere, fittere, en gezonde versie van jezelf waar je trots op kunt zijn. 

Ben jij klaar voor een verandering?
Ben jij klaar om naar een nieuw niveau te gaan?

Ik ben benieuwd!

Met sportieve groet,

Robin

ps. Omdat er een aantal mensen klaar zijn met hun 12 weken traject hebben wij een aantal plekken beschikbaar voor de avonden en de ochtenden. Vanaf september zal het weer storm lopen dus laat het ons snel weten als je meer info wilt. Je afspraak inplannen kan via: https://healthclub-one.appointlet.com/

ps2. Wil je eens horen hoe deelnemers het traject ervaren? Check dan de video interviews via http://www.healthclubone.nl/personal-training

Deel dit bericht:

Blog

  • Sport jezelf gelukkig: 9 feiten!

    Wie regelmatig sport zit beter in zijn vel. Niet alleen voel je je gezonder, ...

    Lees meer
  • Lekker in je vel zitten, hoe doe je dat?

    Je kunt nu eenmaal niet altijd het zonnetje in huis zijn. Soms zit je gewoon ...

    Lees meer
Archief