• Standaard

Nieuw bij Healthclub One: NEXT LEVEL & Calisthenics

Geplaatst op 05-09-2019

Onlangs hebben wij via Facebook de interesse voor NEXT LEVEL (variant op Crossfit) en Calisthenics lessen gepeild. Door het grote enthousiasme waarmee gestemd is hebben wij besloten deze lessen toe te voegen aan ons rooster.

NEXT LEVEL

De crosstraining voor de mensen die net een stapje verder durven te gaan. Binnen deze training wordt er focus gelegd op; metabolic conditioning, gymnastics en weight- en powerlifting. Iedere training wordt afgesloten met een pittige WOD/workout.

We starten met de basiscursus (Fundamentals, 4 lessen van 60 minuten) op zaterdag 14 September 11.00, woensdag 18 September 18.00, zaterdag 21 September 11.00 en woensdag 25 September om 18.00)

Vervolgens is er elke woensdag en zaterdag een les van 45 minuten.

Calisthenics

Training op eigen lichaamsgewicht. Leer nieuwe bodyweight technieken aan! Denk aan pull ups, push ups en l-sits maar ook aan handstanden en muscle up. Daarnaast wordt op het eind van iedere training een uitdagende workout gegeven dat je gaat helpen beter te worden bij je bodyweight skills.

Wat kost het?

Onbeperkt deelnemen aan beide lessen kan voor 7 euro per maand bovenop je normale abonnement. Dit is maandelijks opzegbaar. De NEXT LEVEL basiscursus t.w.v. 35 euro is gratis wanneer je op 14 september start. Daarna betaal je eenmalig 35 euro voor 4 lessen. 

Hoe kun jij je aanmelden

Er zijn 16 plekken beschikbaar. Meld je bij de receptie voor het aanzetten van de add-on. Vervolgens kun je via de Healthclub One app inschrijven!

Ps. Zijn er data van de basiscursus of de lessen waarop je niet kan? Laat ons dan weten wanneer het wel mogelijk is zodat we samen kunnen kijken naar alternatieven.

Ps2. Eerst een proberen wat het is? Dat kan! Op vrijdag 13 September geeft Jermain om 20.30 een try-out! Schrijf je in via de Healthclub One app of via de receptie. Deelname voor HCO leden = gratis.

Deel dit bericht:

Blog

  • Nieuw bij Healthclub One: NEXT LEVEL & Calisthenics

    Onlangs hebben wij via Facebook de interesse voor NEXT LEVEL (variant op Cros...

    Lees meer
  • Sport jezelf gelukkig: 9 feiten!

    Wie regelmatig sport zit beter in zijn vel. Niet alleen voel je je gezonder, ...

    Lees meer
Archief