• Standaard

Bijbaan als Receptiemedewerker

Bijbaan als Receptiemedewerker (m/v)

Jouw uitdaging

Wil jij graag naast je studie echte werkervaring opdoen in een sportieve en dynamische omgeving? Kom jij goed tot je recht in een groeiende onderneming met een jong, gedreven, en enthousiast team? Dan is dit de beste bijbaan voor jou!

Wat ga je doen?

Je taken bestaan uit receptie-, administratieve-, en commercieel ondersteunende taken. Je bent het eerste aanspreekpunt voor zowel onze leden als voor nieuwe mensen die onze club bezoeken. Je zorgt voor een goede eerste indruk door het verwelkomen van mensen. Ook help je tijdens je dienst zoveel mogelijk leden. Je ondersteunt het sales proces door telefonisch afspraken in te plannen en op te volgen. Ook heb je contact met nieuwe leden over hoe het sporten ze bevalt.  Je zorgt ervoor dat onze leden op de hoogte zijn van lopende acties, aankomende evenementen, en workshops. Je ondersteunt je  collega’s met diverse administratieve en organisatorische werkzaamheden ben je verantwoordelijk voor het horeca gedeelte.

Wie is Healthclub One

Healthclub One is dé all-inclusive fitness club in Someren.  Wij hebben een aanbod van 25+ groepslessen, personal training, small group trainingen, en mini-workouts. Daarnaast kunnen onze leden gebruik maken van de nieuwste Life Fitness apparatuur, squash, tennis , en wellness. In onze lounge kan genoten worden van een drankje. Ons team bestaat uit jonge, gemotiveerde, en enthousiaste medewerkers met een passie voor bewegen.  Onze missie is om dé partner voor alle inwoners in Someren en omstreken te zijn voor een gezonde levensstijl.

Waar zijn wij naar op zoek
Jij hebt een open en toegankelijke houding en vind het leuk om mensen te helpen. Je bent klantvriendelijk en bent in staat een persoonlijke band met onze leden op te bouwen. Verder heb je oog voor detail en werk je nauwkeurig. Je bent nieuwsgierig naar wat er bij mensen speelt en bent gedreven en enthousiast. Bij voorkeur woon je in de omgeving van Someren en ben je in de avonden en/of weekenden beschikbaar.

Ons aanbod

Wij bieden je een werkplek aan in een team van enthousiaste, positieve, en gedreven mensen. Je komt te werken in een sportieve omgeving.

Interesse

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel en wil je deel uitmaken van de leukste fitness onderneming van Someren? Stuur dan je CV en korte motivatie naar info@healthclubone.nl.