• Standaard

BBB laat zien dat sportiviteit, plezier en gezondheid hand in hand gaan.

Wat is BBB?
We starten met aerobic elementen, lekker bewegen op muziek. De ene week een leuk dansje, de andere week met de step of bosu erbij, elke week is het weer een verrassing. Daarna wordt er op een plezierige wijze gewerkt aan onderdelen als kracht, flexibiliteit, conditie en vetverbranding. Het gebruik van diverse materialen geeft een extra dimensie aan de training. BBB laat zien dat sportiviteit, plezier en gezondheid hand in hand gaan.

Dorien over de BBB les: “Ik vind de BBB een hele leuke gevarieerde groepsles op geweldige muziek van toen en nu. Toen ik de mogelijkheid kreeg om les te geven, nam ik deze met beide handen aan. Ik vind het heerlijk om te bewegen op muziek. Elke week ga ik weer met veel energie voor de groep staan. Heerlijk om de leden te stimuleren en te motiveren om net een stapje verder te gaan. Het leuke aan de BBB vind ik de variatie van de les, BBB is namelijk een vorm van trainen op geweldige muziek in combinatie met een hoop fun, waardoor iedere les weer uitnodigt om gemotiveerd aan de slag te gaan.  Ik zelf vind de actieve bewegingen en oefeningen in de les het leukst, lekker de grens opzoeken. Het gevoel van ik kan niet meer en dan toch nog even door knallen!”

Voor wie is BBB?
BBB is een les waar iedereen makkelijk kan instromen. Het is een les voor iedereen die op een plezierige en gevarieerde wijze wil werken aan zijn of haar fitheid. Bovendien is het een ideale les om kennis te maken met bewegen op muziek.

Maak Gratis kennis met Healthclub One

Vraag direct online een Gratis Proefles aan via onderstaand formulier. 

  • * velden zijn verplicht.