• Standaard

Restart&Retouch

RESTART

Om het lichaam eens goed te ongiften. Met een Universal contour wrap, een ontgiftend voetbad of een mechanishe bindweefselmassage. Of wil je gewoon wat extra omvang of zwembandjes kwijt met een spierstimulatie behandeling een goed advies voor natuurlijke voeding en een gezonde leefstijl. Ook kun je bij Restart terecht om een midweek of lang weekend te sapkuren. Dan maak je een echte restart van jouw leefstijl, en leer je heel makkelijk nieuwe gezonde eet en leef gewoontes.

RETOUCH

Voor een actieve huidverbetering en verjonging met de Nannic prof 500 met onmiddelijk zichtbaar en langdurig resultaat. Nannic werkt met natuurlijke producten. Wil jij weer mooie verzorgde handen en voeten kom dan voor een Pedicure, Manicure of een gellak behandeling. Of wil jij gewoon eens verwent worden met een heerlijke wellnessbehandeling zoals een bodypeeling, bodypakking, diverse massages.

Let op: Healthclub One leden ontvangen op alle behandelingen 20 % korting en op alle producten en sapkuurvasten 10 % korting.

Check de website voor alle informatie. 

T: 06-55501410
E: info@restart-retouch.nl  

Maak via deze link direct een afspraak!

Blog

  • Nieuw bij Healthclub One: NEXT LEVEL & Calisthenics

    Onlangs hebben wij via Facebook de interesse voor NEXT LEVEL (variant op Cros...

    Lees meer
  • Sport jezelf gelukkig: 9 feiten!

    Wie regelmatig sport zit beter in zijn vel. Niet alleen voel je je gezonder, ...

    Lees meer
Archief